Stil og selvsikkerhet går hånd i hånd

28 april 2020
Johanne Hansen
Stil og selvsikkerhet går hånd i hånd

Stil og selvsikkerhet er noe som går hånd i hånd. Du har helt sikkert lagt merke til menn som få mye oppmerksomhet, enten i arbeidslivet eller på gaten og du lurer kanskje på hva de gjør? Her kan du lese mer om hvorfor stil er så viktig når det kommer til selvtillit og hva du kan gjøre for å bli litt mer selvsikker i hverdagen. 

Personlig pleie

Personlig pleie handler ikke bare om forfengelighet, det handler også om å ha respekt for deg selv. Invester i en god shampoo, en god hudpleierutine – kanskje det er på tide å oppsøke en profesjonell barberer og få ansiktshåret tilpasset til nettopp deg? Personlig pleie kan gjøre underverker for selvtilliten. Hvis du tilhører dem som har begynt å miste håret, så ikke fortvil. Det finnes heldigvis ting du kan gjøre, for å forebygge og motvirke hårtap. Hårtap kan påvirke selvtilliten, men det er mye du kan gjøre selv for å få håret og selvtilliten tilbake. Dette er en viktig faktor for mange menn når det kommer til selvtillit. Det trenger det ikke å være, når du har fikset ‘problemet’ for godt. 

Gi garderoben en overhaling

Det er lurt å ta en nærmere kikk p garderoben din hvis du vil bli mer stilsikker og selvsikker. Det er mange som kanskje kunne ha nytte av litt bedre kvalitet på basisplagg. Dette varer lenger og ser gjerne mer stilig ut. Kvalitet er en viktig faktor når det kommer til stil. Invester i gode basisplagg, en flott, spesialtilpasset dress – som du kan bruke både jakke og bukser fra hver for seg, og en flott ytterjakke. Accessories som skjerf, klokke, belter og sko kan også være små ting som høyner et antrekk betraktelig. Det viktigste er at du fokuserer på din personlige stil. Hva er det du vil representere? Se på inspirasjonsbilder på Instagram og Pinterest, og inkorporer ting som ser stilige ut. 

Flere nyheter