Regnskap byr på veldig mange tall

11 oktober 2019
Mathias Bjelland
Regnskap byr på veldig mange tall

Slipp bekymringene med regnskap

Regnskap kan være knalltøft å sette seg inn i. Problemet her er at en rett og slett må ha flere år på universitet og i praktikk før en i det hele tatt får lov til å sette i gang med dette. Allikevel har det komme en bølge av forskjellige programmer på nett som hevder at de kan hjelpe deg med ditt regnskap. Realiteten er derimot at du trenger profesjonell hjelp med din økonomi for å senke bekymringene. 

Det er fort gjort å se for seg at en skal spare mye penger ved å unngå bruken av et regnskapsbyrå. Men hvor mye sparer en egentlig på dette? Dersom du tjener 1,000kr i timen på det du er god på innen din bedrift, og et regnskapsbyrå koster 800kr i timen for eksempel, så kan det være verdt å se på sistnevnte. Spesielt sant er det dersom du selv bruker 6 timer på oppgaver de hadde brukt 2 timer på. Da sparer du 4,400kr!

Velg et regnskapsbyrå i dag

Det å velge et regnskapsbyrå kan være en skummel avgjørelse med en ny bedrift, men det er mye penger å potensielt spare her ved å frigjøre mer av din tid. Det er kanskje vanskelig å se for seg dette konseptet, men her må en altså bruke en logikk som er noe utenom det vanlige. Du skal jo tross alt ikke bare se på kostnadene direkte, men også de som dukker opp indirekte. 

Et regnskapsbyrå kan dessuten la deg gi slipp på mange av bekymringene rettet mot feil i regnskapet og eventuelle bøter for eksempel. Det er en helt egen verdi lagt til i dette, som til og med kan gjøre det verdt det å velge et regnskapsbyrå selv om dette alternativet skulle være noe dyrere enn det å gjøre oppgavene selv faktisk!

Flere nyheter