Låsesmed for private og bedrifter

05 september 2022
Maria Laugesen

editorial

Du har nok hørt om en låsesmed før, kanskje hvis du har stengt deg ute eller hatt behov for en ny lås i døren. Men en låsesmed kan håndtere en lang rekke oppgaver for både private kunder, bedrifter, borettslag og institusjoner. Her kan du bli klokere på når og hvordan en låsesmed kan hjelpe deg.

Hva kan en låsesmed?

De fleste av oss forbinder låsesmeden med låser og nøkler, og det er heller ikke helt feil. Men deres kompetanser er kanskje litt mer avanserte enn mange av oss tror og vet. De kan nemlig mye mer enn å levere nøkler, hjelpe når du har stengt deg ute eller skifte en gammel lås i ytterdøren.

Noen av de oppgaver låsesmeder kan løse i dag er for eksempel:

 – Reparasjon av låser, for eksempel etter innbrudd

 – Montering av nye låser og/eller beslag i ytterdør og andre dører

 – Montering av dørautomatikk, dørkoder, adgangskontroll og lignende systemer

 – Levering av låssystemer med kopisikre nøkler

 – Veiledning og rådgivning om sikkerhet og adgang

 – Reparasjon av balkongdører, heve-skyvedør, terrassedør og mye mer

 – Døgnservice ved akutte tilfeller som innbrudd, når du har stengt deg ute osv.

låsesmed Asker

For både private, bedrifter og institusjoner

En låsesmed kan altså håndtere både små og store oppgaver for private kunder, ulike typer av bedrifter, borettslag, offentlige institusjoner osv. Det vil selvfølgelig være forskjellig hva du har behov for. Private kan ha behov for nye låser eller reparasjon av dører, mens institusjoner og bedrifter kanskje har behov for mer avanserte systemer til adgangskontroll. 

Noen kunder ønsker også en gjennomgang av de nåværende sikkerhetsinstallasjoner, slik at de kan forbedre og øke sikkerheten i eiendommen. Hos https://www.askerls.no/lasesmed-asker kan du bli mye klokere på hva du kan få hjelp til, og hvordan en låsesmed kan tilby både montering og reparasjon, men også veiledning og rådgivning om mulige tiltak.

Flere nyheter