Hvordan velge transportfirma?

14 september 2020
admin

Hvordan velge transportfirma?

Det finnes mange transportfirmaer, og nesten alle har sin favoritt. Særlig hvis man er virksomhet. Vi har valgt å bruke ups Norge i virksomheten vår fordi det bare gir mest mening i forhold til det både vi og kundene våre har behov for. Med UPS Norge er det lett å sende pakker både i Norge og til utlandet, særlig fordi de har kontorer og terminaler over hele Europa, USA, Asia og Canada og kan levere på så lite som to dager over hele verden. 

Hvorfor skal du velge ups Norge?

Hos ups Norge er det mange typer leveranser man kan velge mellom og det de innebærer er mye av grunnen til at jeg synes at du skal velge dem. For eksempel har de UPS standard: fra dør til dør innenfor EU, Lichtenstein, Norge og Sveits. Leveringstiden varierer basert på hvor pakken sendes fra eller til, men det går egentlig alltid ganske fort. Litt med unntak av covid-19 akkurat nå, men det gjelder alle typer pakker og leveranser. 

UPS Express: leverer mellom formiddagen og ettermiddagen etter bestilling, men er selvfølgelig avhengig av strekningen og om det rent logistisk kan gå opp i en høyere enhet.UPS Express Saver: leverer innenfor 1-3 virkedager, også avhengig av strekning. UPS Express Plus: leverer med ankomst kl.9 om morgenen dagen etter at den ble sendt, men det gjelder bare innenfor Europa. For USA, Canada og Asia gjelder morgen nummer to.

Hvem er UPS?

UPS startet opprinnelig som et lokalt transport- og logistikkselskap i USA, men har siden 1976 de vært aktive i Europa og i Norden siden 1991. De har hovedkontor i Oslo, med bud og terminaler over hele landet. Fordi de har kontorer og terminaler i hele Europa og nesten hele verden er det en trygg og veletablert leverandør som føles bra å bruke. Leveringene er det liksom bare styr på og man kan alltid føle seg trygg på at sikkerheten er i topp, fordi man hele tiden bare bruker ett firma, så pakken bytter ikke hender underveis.

Flere nyheter