Hvordan velge riktig fraktløsning?

04 april 2020
Maria Laugesen
Hvordan velge riktig fraktløsning?

Vi har nok alle prøvd å sende en pakke eller et brev. Det skjer nemlig en imponerende mengde forsendelser hver dage, både til innland og til utland. Det gjelder både for private og bedrifter, og det gjelder alt fra små brev og pakker til de helt store forsendelser med containere eller paller. Men hvordan finner man egentlig den beste muligheten når man selv skal sende noe? Én ting er sikkert, og det er at det lønner seg å sammenligne mulighetene før du velger. Det finnes nemlig store forskjeller i pris, kvalitet og vilkår når man ser på de ulike selskaper på markedet. Derfor kan du ofte spare mye i både tid og penger ved å sammenligne mulighetene på forhånd og utvelge den som passer for akkurat dine ønsker og behov.

En enkel måte å gjøre dette på er hos Billigpakke.no. Her kan du se muligheter fra en lang rekke av markedets største selskaper innen frakt og logistikk, og her finner du blant annet løsninger fra PostNord. PostNord er særlig spesialisert i forsendelser i Norden, og er derfor en opplagt mulighet for deg som skal sende fra Norge til Danmark eller Sverige. Det gjelder spesielt for pakker og brev, og de leverer både for private og bedrifter. 

Alt du må gjøre for å finne din beste fraktløsning med PostNord er dette:

 – Besøk Billigpakke.no

 – Skriv inn hva du ønsker å sende (altså pakke, dokument, pall eller container)

 – Angi hvor forsendelsen skal sendes fra og til

Da får du frem en liste over alle PostNords løsninger som er relevante for deg, og du kan raskt og enkelt sammenligne de forskjellige for å finne den som passer best for deg og dine behov. Slik kan du på få minutter finne frem til ditt riktige valg. Du kan besøke siden her, og finne din beste fraktløsning med en gang.

Flere nyheter