Finn skjulte skatter med en metalldetektor

20 mai 2020
Maria Laugesen

Drømmer du om å kjøpe en metalldetektor for å kunne gjennomsøke landjorden for skjulte skatter? Da finnes det masse muligheter for deg. Det er nemlig hverken en dyr investering eller noe som er vanskelig å gjøre. Alt du trenger er tid og interesse, og så har du mange spennende timer foran deg. 

Det finnes et stort utvalg av metaldetektorer på markedet, og det er vanskelig å si hvilken som er den riktige for deg. Det avhenger nemlig fullstendig av deg og dine behov, og derfor vil forskjellige varianter egne seg for forskjellige personer. Hos 123 elektronikk kan du finne din nye metalldetektor, så du kan komme i gang med å lete etter forsvunne skatter, mynter og andre spennende gjenstander.

Her tilbyr de blant annet den brukervennlige Denver metalldetektor som er utstyrt med et visuelt display som sammen med lyder gir deg informasjon om når du har funnet metall, sølv eller gull. Denne er veldig enkel å anvende, uansett om du har prøvd det før eller ikke, og så er den ikke minst utrolig behagelig. Her kan du nemlig innstille stang og armbøyle slik at det passer presis for din høyde og armlengde, og dette gjør at du kan gå rundt med metalldetektoren uten å bli sliten i armen.

Metalldetektoren er selvfølgelig vanntett slik at den kan brukes på stranden eller i andre områder nær vann. Og så har den en følsomhet som gjør at den kan registrere mynter og andre gjenstander som ligger hele 12 cm under jorden.

Derfor er det en opplagt mulighet hvis du vil søke gjennom strand, skog eller andre områder for mynter, gull eller andre skatter. Du kan lese mye mer om metalldetektoren og kjøpe den online hos 123elektronikk.no. Du kan være sikker på å få en høy kvalitet, og så får du samtidig veldig rimelige priser på hele utvalget.

Flere nyheter