Få mest mulig glede av båten i sommer

31 mars 2020
Johanne Hansen
Få mest mulig glede av båten i sommer

Alle båteiere eller vordende båteiere kjenner til følelsen av at båtsesongen nærmer seg. En følelse av glede og forventning og en forhåpning om å få mest mulig ut av båtsesongen. I Norge har vi en forholdsvis kort båtsesong, men det betyr ikke at man ikke kan nyte den i langdrag. Det gjør kanskje til og med at vi nyter den enda litt mer. Her kan du lese om tips til å få mest mulig ut av båtsesongen i år. 

Vedlikehold

Det er en god ide å få vedlikeholdet på plass allerede mens du venter på at båtsesongen blir skutt i gang. Alle båteiere vet at det er mye vedlikehold knyttet til det å ha båt, og det er kanskje best å få dette unnagjort før båtsesongen starter, så man ikke skal bruke verdifull tid i de varme månedene på dette. Gå gjennom båten eller båtene nøye og se om det trengs forbedringer. Mangler du noe utstyr? Er det noe som skal skiftes ut? Kan du gå i gang med å stoffe båten allerede nå? Trenger skinnsetene til en liten rens, kanskje? Det er mye å ta stilling til, men hvis du sjekker båt og motor kan du unngå å bruke verdifull båttid i sommer på at båten er på verksted. Vær føre var og forebygg. Det er vårt beste tips til deg som vil bli klar til sesongen. 

Ny båt?

For mange er årets sesong kanskje også den ultimate mulighet for å skaffe seg ny båt. Mange drømmer om en lekker båt fra Beneteau for å realisere den ypperste båtdrømmen. En ny båt kan definitivt gjøre båtsesongen litt morsommere. Du har helt sikkert sett deg ut en modell du drømmer om, kanskje du kan benytte tiden nå til å gå til en forhandler og se om spesifikasjonene er akkurat det du trenger? 

Flere nyheter