single-image

Velg riktig graviditetstest for deg

Med en graviditetstest kan du selv sjekke om du er gravid. Det gjør du raskt og enkelt i ditt eget hjem, og du får et resultat med veldig høy sikkerhet. Det er opplagt dersom du mistenker en ønsket eller uønsket graviditet, og det er en må-ha til hjemmet hvis du forsøker å bli gravid. Men hvilken graviditetstest bør du egentlig kjøpe? Det er nemlig flere forskjellige varianter på markedet som du kan velge mellom, og det er helt opp til deg og dine preferanser hvilken du bør kjøpe.

Den tradisjonelle typen er en stav som du tisser på. Her registrerer staven mengden av et spesifikt hormon i urinen, og avhengig av denne viser den et antall streker på staven som representerer «gravid» eller «ikke gravid». Du kan også få en digital utgave av denne staven som fungerer på samme måte, men som i steden viser et digitalt svar på en liten skjerm. Her får du altså resultatet med bokstaver og tall, og du får tilmed en indikator for hvor mange uker inne i graviditeten du er.

En annen løsning er en strimmel. Her må du først samle opp urin i et lite beger, der du da legger strimmelen ned i. Etter dette fungerer den på samme måte som staven. Alle disse metoder leverer en veldig høy sikkerhet i resultatet, de gir svaret i løpet av få minutter, og de er enkle og hygieniske å anvende. Derfor er det fullstendig opp til deg og dine preferanser hva du velger.

Du kan finne alle disser typer og flere hos billige-tester.no. Der får du et stort utvalg av billige graviditetstester uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Du kan finne presis den testen som egner seg for deg og dine behov, og du kan være sikker på å få det absolutt beste til en virkelig lav pris.