Velg flotte fototapeter til hjemmet ditt

25 november 2020
admin

Velg flotte fototapeter til hjemmet ditt

Er du lei av hvite vegger? Det var jeg hvertfall. Vi har akkurat kjøpt noen flotte fototapeter til leiligheten vår og det gir bare rom for å være kreativ i forhold til resten av interiøret på en helt annen måte. Det er jo veldig typisk skandinavisk å ha en minimalistisk stil og tapet er ikke kjent for å være en stor del av måten vi innreder hjemmene våre på. Og i hvert fall ikke hvis vi ser på tapeter med mønster eller bilder.

Bryt med det skandinaviske idealet

Jeg tror at det er mange som egentlig ønsker seg å være litt mer modige når det kommer til det å innrede. Men vi sitter liksom fast i det skandinaviske idealet der hvite vegger og minimalistiske møbler setter en stopper for det å utfolde seg.

Fototapeter er helt klart dyrere enn å kjøpe plakater eller andre ting man kan dekorere med, men jeg tror også at det er noe som kanskje kan appellere litt likevel. For det er like lett å ta ned tapet igjen som det er å sette det opp, så man behøver ikke å være redd for å gjøre et litt modig valg. Man kan jo bare fjerne det igjen. Men det tror jeg ikke at du kommer til å gjøre.

Interiør og stil er personlighet og identitet

Mange sier at de ikke bryr seg om interiør, men hvis man spør litt dypere kan man se at alle svarer at de bryr seg om hvordan det ser ut rundt dem. Mange tror nemlig at det å bry seg om interiør er en eller annen hobby, men det er jo ikke annet enn at man vil at det skal se fint ut der man er og bor og oppholder seg. Jeg tror at det er mange som vil ønske seg å prøve fototapeter, men ikke tør. Så jeg vil bare oppfordre til å gjøre det!

Flere nyheter