Velg din neste seng på www.bedrenaetter.no

18 mars 2021
admin

Sengen din er en av de aller viktigste investeringene du kommer til å gjøre og jeg vet ikke med deg, men hvis du noen gang har sovet i en dårlig seng, som jeg har, så setter man så enormt stor pris på å få seg en ordentlig seng som man sover skikkelig godt i. 

Før jeg kjøpte min nye seng hos www.bedrenaetter.no hadde jeg akkurat flyttet fra en leilighet der det ikke var plass til å ha en vanlig seng og derfor sov jeg på en hjemmelaget seng med en skikkelig dårlig madrass. I flere år! Selv om jeg hadde prøvd å lage så mange lag som mulig sånn at jeg kunne ikke greit, så kunne jeg likevel kjenne plantene gjennom madrassen når jeg sov og det gjorde at jeg våknet mange ganger om natten fordi det gjorde vondt.

Det er selvsagt en litt ekstrem historie, men poenget er bare at det gjorde meg helt ekstremt oppmerksom på hvor viktig det er å finne en seng og en madrass som er skikkelig god. Da jeg skulle velge meg en seng fant jeg ut at for eksempel www.bedrenaetter.no har en veldig fin veiledning til hvordan man skal velge og et stort utvalg som gjør det lett å finne det man har behov for.

Den perfekte sengen for deg

Når det kommer til senger og hvordan vi sover og hva vi har behov for er det helt utrolig hvor individuelt man finner ut av behovene man har er. For eksempel har kjæresten min og jeg helt forskjellige behov, både i forhold til madrasser, puter og dyner. Vi sover like godt hos meg som vi sover hos han, men det er klart forhold hos oss begge to som gjør at vi begge to sover best hjemme der vi selv bor. Det er så utrolig individuelt!

Flere nyheter