Pynt hjemmet med flotte plakater

05 juli 2021
Johanne Larsen

Når du skal finne din personlige stil i hjemmet, så er det viktig å vise hvem man er. Det kan man gjøre på flere forskjellige måter. Her skal vi se litt nærmere på hvordan. 

Vis hvem du er! 

Hvis du vil vise hvem du er gjennom innredning, så kan man gjøre det på mange forskjellige måter. Mange synes det blir for abstrakt med møbler og tekstiler som skal vise personlig stil, som er en av de største innredningstrendene akkurat nå. Det handler om å vise hvem man er, og ikke bare blindt følge en trend. Det gjør at det ikke er noen regler å forholde seg til, og for noen kan det derfor være vanskelig å vite hvordan man skal uttrykke sin personlighet gjennom interiørstil. Men det finnes noen gode tips. 

Hva henger du på veggen?

En utrolig smart og enkel måte å sørge for at man får vist personligheten sin i hjemmet, er å henge noe på veggen som sier noe om deg eller referanserammen din. Det kan for eksempel være et bilde, eller en plakat, som sier noe om hva du liker – eller kanskje noe du har opplevd. Det er mange flotte plakater å velge mellom for deg som vil vise frem din personlige stil.

Plakater og bilder er ikke bare nyttige når det kommer til å vise hvem man er som voksen. Det er også en utrolig smart måte å forvandle et barnerom til et tenåringsrom på. Da kan man på 1-2-3, forvandle rommet fra barn til tenåring, med plakater som tydelig viser hvem tenåringen er og hva han eller hun liker. Det er ikke alltid så mye mer som skal til, og derfor er plakater smarte på mange måter. Det er også noe som enkelt kan live opp et litt trist og kjedelig bad eller gjesterom. 

Flere nyheter