På utkikk etter ny frisør?

11 november 2019
Maria Laugesen
På utkikk etter ny frisør?

Er du på utkikk etter ny frisør i Tromsø eller omegn? Så ta en titt på Studio 5. Her kan de hjelpe både menn og kvinner med å få det håret de alltid drømmer om. På deres studio finner du kompetente og engasjerte frisører som jobber hardt for å gi deg en super service hver gang du kommer. Her ligger fokus på de faglige kompetanser, og alle frisører lever opp til en utrolig høy standard innen for deres håndverk. I tillegg er det viktig for dem at du som kunde alltid er i sentrum, og at du får en komplett og komfortabel firsøropplevelse med god service og masse velvære hver gang du er på besøk. Slik får du ikke kun en god faglig innsats, men også en avslappende opplevelse med masse velvære.

Hos Studio 5 kan du få stort sett alle frisørbehandlinger du kunne tenkt deg. De klipper både menn og kvinner med alle frisyrer og hårlengder, og de er gjerne kreative hvis du ønsker det. De tilbyr farge av forskjellige typer samt styling og pleie til alle hårtyper. I tillegg har du mulighet til å få ordnet skjegg, bryn, vipper eller andre ting dersom du ønsker dette. Kort sagt finnes det ikke en behandling innen frisørfaget som du ikke kan få her, og de jobber alltid for å møte dine ønsker og behov for å gi deg den beste opplevelsen.

http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du lese mye mer om deres behandlinger, priser, bakgrunnen og alt det andre. Her kan du også bestille din første tid, slik at du kan få en god frisøropplevelse med alt som hører med. Har du spørsmål eller lignende, da kan du selvfølgelig alltid kontakte de og ta en helt uforpliktende snakk, slik at du kan bli klokere på hva de kan tilby deg og ditt hår.

Flere nyheter