Led lys som pynter opp yndlingsrommet

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Er det kanskje på tide å få litt mer stil inn på yndlingsrommet? Da er det lurt å se nærmere på smarte løsninger som gir akkurat den stilen du vil ha. Her skal vi se litt nærmere på noen av dem, så du kan få det akkurat som du vil ha det hjemme og trives godt i eget hjem. Det er nemlig svært viktig.

Finn din helt egen personlige stil

Det handler om personlig stil når det kommer til oppussing og innredning i dag. Det er på en måte helt ferdig den tiden der vi alle var en eller annen form for trendslaver, og nå er det mye viktigere at både hjem og klesstil sier noe om hvem vi er som personer, og ikke bare hva andre liker. Hva liker du? Er det noen farger du er særlig knyttet til eller trives med? Er det et bilde eller en detalj du kan gå ut ifra når du skal skape en rød tråd i hjemmet? 

12v led strip

Bruk led lys aktivt 

Man kan faktisk bruke led lys aktivt når man innreder med personlig stil. En lampe eller lyskilde er nemlig noe av det som bidrar til å skape stemning i hjemmet, uansett om det er lyst eller mørkt. Derfor kan det lønne seg å velge lamper som er like fine når de er skrudd av som på, men som gir en helt særlig ekstra stemning når den er skrudd på om kvelden.

Det er jo gjerne mørkt store deler av året her, så det blir viktig med gode lyskilder. Da er det også viktig hvilke lyspærer vi bruker, og her blir led mer og mer populært. Du kan også få led i smarte striper, så du kan bruke det til å lysne kroker og detaljer som du gjerne vil fremheve litt ekstra i hjemmet – og understreke din personlige innredningssgil. 

Flere nyheter