Finn designlamper som løfter hjemmet

31 juli 2021
Johanne Larsen

Det er ikke så rart at designlamper har fått en enorm renessanse. Det er fordi vi gjerne vil ha litt spennende elementer inn i innredningen og finne detaljer som løfter hjemmet. Her skal vi se litt nærmere på hvordan designlamper kan være en del av denne løsningen. 

Lamper og personlig stil 

En av de største trendene akkurat nå, er personlig stil, og man kan på mange måter kalle det en ikke-trend. Grunnen til at det er en slags ikke-trend, er fordi det er en trend som ikke så lett lar seg definere. Det er rett og slett en trend som er helt opp til deg, du kan tolke den akkurat som du vil og det er ingen regler. Det er det noen som synes er befriende, og andre synes det er vanskelig å forholde seg til noe, og skape helt uten regler og rammer. Da kan det være nyttig å vite hvor man skal begynne.

Man kan faktisk holde seg til den forholdsvis enkle minimalismen som har vært regjererende i to tiår, men man kan leke litt mer med den. Man trenger altså ikke skifte ut alt i hjemmet, bare fordi det nå skal handle om personlig stil. Personlig stil er nemlig noe som i stor grad kommer an på detaljene – og her kan du velge fritt. Det kan være så enkelt som at det er et bilde du henger på veggen som sier noe om deg, bruken av en bestemt farge, eller å skape en stemning med duft og teksturer. Det er helt åpent.

Et element som det er svært enkelt å begynne med og gå ut fra hvis man vil skape personlig stil i hjemmet, er designlamper. Det er nemlig på mange måter en slags skulpturer, og her kan man enkelt finne lamper, på sider som www.lampemesteren.no, som har et uttrykk som sier noe om hvem man er og hva man står for. Designlamper sier dessuten mye om hva slags referanseramme man har, derfor er det et godt sted å starte. 

Flere nyheter