Få hjelp fra din lokale låsesmed

25 mai 2020
Maria Laugesen

Hva gjør du hvis du har kastet bort nøkkelen til leiligheten og derfor må skifte ut låsen i din bolig? Eller hvis du plutselig stenger deg ute av boligen og ikke kommer deg inn igjen? Da bør du kontakte en låsesmed.

De er nemlig eksperter innen nøkler, låser og andre sikringsinstallasjoner, og de kan hjelpe deg til å komme videre. For eksempel tilbyr de montering og installasjon av alle sikringsinstallasjoner som alle typer låser og alarmsystemer, og derfor kan de raskt hjelpe deg hvis du trenger nye låser og nøkler til boligen. De kan også sørge for at du igjen får adgang til eiendommen, hvis du har stengt deg ute.

Skjer dette uten for vanlig åpningstid, da trenger du selvfølgelig ikke vente til neste dag eller etter helgen med å ta kontakt. Du kan nemlig kontakte en låsesmed nær deg som tilbyr assistanse hele døgnet rundt.

For eksempel kan du finne en låsesmed i Drammen som er tilgjengelig hele døgnet rundt og på alle dager i året. Det gjelder uansett om du er privat kunde, bedrift eller offentlig institusjon. Her kan de alltid rykke ut i løpet av kort tid, sånn at du kan få problemet løst der og når det skjer.

Hos Norlås står de klar for å hjelpe deg på alle tidspunkter av døgnet og året. De håndterer små og store oppgaver for alle typer kunder i Drammen og områdene rundt.

Deres vakttelefon er åpent 24 timer i døgnet, så har du en situasjon som må løses her og nå, da står de alltid klar. Ha gjerne informasjon om den pågjeldende lås, nøkkel eller lignende klar, slik at de kan få mest mulig viten før de rykker ut. Da kan problemet bli løst raskere og mer effektivt, sånn at du får den best mulige service på kortest mulig tid.

Flere nyheter